Behandlingar

Massage, spabehandlingar och ansiktsbehandling hos Thai Spa Örebro ut går från att skapa den rätta miljön för behandlingen. Hos oss tas du omhand av terapeuter som har en fantastisk hängivenhet både till att hjälpa människor och till att vara framstående inom sitt expertisområde. Samtliga våra behandlingar går även att köpa som presentkort. Läs mer nedan och boka tid.
 • Kom i tid – minst 10 minuter innan din behandling.
 • Är du gravid, har hjärtproblem eller allergi så ser vi gärna att du rådfrågat din läkare innan du besöker oss.
 • Dusch finns! Badhandduk och badrock finns att låna.
 • På grund av hög belastning på våra Terapeut har vi policyn att uteblivet besök måste avbokas senast 24h innan avtalad tid. Annars utgår full debitering av besöket. Vid akut sjukdom skall sjukintyg uppvisas.
 • Vi tar emot friskvårdskupong.
 • Flera av våra behandlingar går att boka som duo-behandling så att du och en vän kan få era behandlingar samtidigt. Vid bokningen av behandlingarna så säger du att du vill boka dem som duo. Du och ditt sällskap behöver inte ta samma behandlingar för att boka det som en duo-behandling men behandlingarna måste vara lika långa. Inga behandlingar för gravida kan bokas som duo-behandling. Ring vår bokning på 019- 33 57 33 så hjälper vi dig välja!

  Massagebehandlingar

  Traditionell Thaimassage

  Thaimassage har kallats ”yoga för den late" Sträckning momenten. Thaimassage är energivande samtidigt som det stimulera blodcirkulation. Många grepp och ställningar inom thaimassagen påminner om yogapositioner. Thailändsk traditionell massage eller ”Nuat phaen boran”, som den kallas på thailändska är en behandlingsteknik som styrker och balanserar kroppens energisystem. Enligt thailändsk tro är god hälsa och frihet från smärtor resultatet av obehindrat flöde av de vitala energiströmmarna genom kroppen.

  Thai Spa Klassiska Oljemassage

  Njut av våra berömda klassiska oljemassagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag. Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika oljor. Alla innehåller naturliga växtextrakt som påverkar ditt hud och din kropp. Du kan välja mellan en återfuktar huden som stödjer den naturliga skyddande barriären i huden! eller en anti-inflammatorisk och allergivänlig vilket är bra för känslig och acne-benägen hud.

  Thai Spa Aroma Massage

  Njut av en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro. Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor. Alla innehåller 100% naturliga växtextrakt som påverkar ditt sinne och din kropp. Du kan välja mellan uppiggande och utrensande oljor eller mer avstressande och lugnande. Eller om du heller väljer en helt naturell olja. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas iväg. Du är i fokus och din terapeut tar hand om dig på bästa sätt under hela behandlingen.

  Thai Spa Fotmassage

  Thai fotmassage är en massage utav fötter, underben som involverar lite stretching och för att öppna Sen (energi) linjerna i din kropp. Idag anses fotmassagen vara en komplementär och alternativ medicin som används av miljoner för att lindra smärta, minska stress och oro, rehabilitera skador och öka den allmänna hälsan.

  Thai Spa Body Scrub

  Kroppspeeling är en renande och cirkulationsökande behandling som tar bort döda hudceller, ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam. Peeling är viktigt för att huden ska kunna ta upp fukten man tillför huden i form av naturliga oljor. Om huden är väldigt torr kan det vara så att den inte kan ta upp fukten om det ligger döda hudceller i vägen. Peelingen ökar även cirkulationen i musklerna och är därför passande med massage, då musklerna är uppmjukade kommer massageterapeuten djupare med massagen.

  Thai Herbal Compress Massage

  Thai Herbal Compress Massage är en multi-terapi massage behandling, som kombinerar traditionell thailändsk massage & aromaterapi. Herbal Compress innehåller en blandning av aromatiska och terapeutiska traditionella thailändska örter – upp till 15-20 örter – insvept i bomullsduk och ångas innan den appliceras på kroppen. Värmen från ångan bidrar till att öka det regionala blodflödet och frigjorda flyktiga oljor från örter att utöva antiinflammatorisk verkan på de inflammerade och värkande muskler. Dess växtbaserade sammansättning kan också ge näring och mjukar upp huden.De varma kompresser är idealiska för att lindra smärta, stela, ömma eller drog muskler och ligament, kroniska rygg värk, artrit, även hudåkommor, migrän och kronisk stress eller ångest. Örterna i kompressen besitter egenskaper som är anti-inflammatorisk, antiseptisk, sammandragande och antioxidant.

 • Framkallar djup avslappning, lindrar stress och utmattning.
 • Ökar både det känslomässiga och det fysiska välbefinnandet.
 • Förbättrar både blod & lymfcirkulationen och stimulerar de inre organen.
 • Lindrar smärta, stela, ömma muskler och ligament, kronisk rygg värk & artrit.
 • Thai Spa Deep Tissue Massage

  Hos oss kan du få en djupgående massagebehandling med terapeutiska behandlingsmetoder och tekniker. Behandlingsformen innehåller både massage, muskeltöjningar, sträckningsmomenten och hemövningar. Den massage våra terapeuter utför löser upp och motverkar muskelspänningar. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller behandla direkta problem som onda axlar, nackspärr, ryggskott, trött rygg, ledbesvär, tennisarmbåge eller spänningshuvudvärk. Behandlingen är helt anpassad till dina behov och kan därför variera från gång till gång. I behandlingen använder din terapeut fingrar och armbågar för att lägga ett tryck på den ömma punkten så att den tvingas släppa spänningen. Vad och varför behandlar man? Har du ett stillasittande eller statiskt arbete? Kanske sitter du flera timmar framför datorn. Inom många yrkesgrupper idag får muskler jobba statiskt. Det kan vara att du står eller sitter i en viss position eller att du gör enformiga rörelser. Dina muskler i exempelvis rygg och nacke blir då spända och korta, vilket leder till att du får ont. Tillslut bildas triggerpunkter i muskeln som aktiveras om området inte behandlas eller får vila. När en triggerpunkt har aktiverats så strålar den ut i andra områden som armar och huvud. Detta kan bland annat leda till spänningshuvudvärk eller musarm. Även personer som tränar mycket och vill ha hjälp med att mjuka upp musklerna och töja dessa har stor nytta av massageterapin. Efter behandlingen är det vanligt att man kan få träningsvärk eller känna sig öm i musklerna. Detta är helt naturligt eftersom slaggämnen frigörs och vill ur kroppen. Därför är det viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

  Spabehandlingar

  Denna typ av behandling är temporärt avstängd.

  Drop in erbjuda!

  Tisdag - Fredag kl 10.00-14.00 rabatt
  På Oljemassage 50 min 450kr (ord 550kr )
  för er som får akut besvär eller kommer på att ni har en ledig förmiddag då ni vill lyxa till vardagen lite.
  Är du en av så många som går omkring med stela axlar och nacke?! Passa på och få en uppmjukande massage. Välkommen!
  Rabatten kan ej kombinera med friskvårdkupong!